Ga naar de inhoud

Locaties

Hurdegaryp

Wil jij aan je doelen werken, je sociale kring uitbreiden, of gewoon iets nieuws leren ? dan kan je langs komen bij het Stations gebouw van Hurdegaryp, iedereen is altijd welkom om langs te komen om aan je doelen te werken. Wij bieden jullie een plek aan waar je jezelf kan ontwikkelen. 

Angelique staat hier klaar om met jou aan de slag te gaan!

 

 

Burgum

Wil jij graag aan je doelen werken, (nieuwe) mensen ontmoeten en/of je inzetten voor een ander of de maatschappij? Dan kan je nu ook op onze gezellige locatie in Burgum langskomen. Je vind ons in het bijgebouw van Glinstra State.

Arjen en Danique zijn hier aanwezig om samen met jou te kijken naar je doelen, talenten en wensen en kijken we welke skills je nodig hebt om het zelf te doen.

Lijkt het jou leuk om mee te doen of om gewoon eens te komen kijken? Neem dan contact op of kom gezellig langs!

 

Surhuisterveen

In Surhuisterveen hebben we een prachtplekje onder it Vleckehûs in “The Base”. Op deze gezellige locatie kan je zo binnenlopen om aan je doelen te werken, een praatje te maken, of koffie te drinken. Ylsa is hier aanwezig om jou te helpen zelf de skills te krijgen die je nodig hebt om je doel te bereiken. En ze is ook nog eens hartstikke gezellig!

Dus woon jij in de buurt van Surhuisterveen en zie jij het zitten om aan je doelen te werken, een MDT-reis te starten of gewoon wat voor jezelf of een ander te betekenen? Kom gewoon eens langs, of app ons!

De Westereen

Ook bij onze locatie in de Westereen kun je komen om met je doelen bezig te zijn. De nadruk ligt bij deze locatie op het bezig zijn met je handen. Zo kunnen jongeren hun praktische talenten ontwikkelen door bijvoorbeeld een sleutelproject, iets in elkaar te timmeren of hun vaardigheden in te zetten voor een ander. Jongeren krijgen de gelegenheid van elkaar te leren. Met onze klussenservice kunnen jongeren hun vaardigheden vervolgens weer inzetten en bewoners uit de buurt ondersteunen. Voorkennis en ervaring zijn niet nodig om mee te doen! Wat je precies komt doen hangt helemaal af van wat je kunt en wat je wilt. Ben je tussen de 12 en 28 en wil je je talenten in een praktische setting ontwikkelen? Laat het weten! Voor huidige activiteiten bij de Westereen click hier!