Meteen naar de inhoud

MDT 't Stationnetje

Wie MDT komt doen bij ’t Stationnetje kan aan de slag met datgene wat er écht toe doet. Je leert  nieuwe talenten ontdekken en ontmoet 

Hier grijp je kansen en pak je regie in je eigen leven. Je gaat aan de slag met het vinden, uitbreiden en inzetten van jouw eigen talenten om de wereld een betere plek te maken voor jezelf en anderen. Dat doe je door te ontdekken, uitproberen en te doen. Je wordt ondersteund door jongeren die je voorgingen en enthousiaste professionals. Hier bepaal JIJ de route. Of je nou een baan zoekt, gitaar wilt leren spelen, fietsen opknapt, lekker aan het klussen bent of andere jongeren wilt ontmoeten en ondersteunen. Bij ons ben je altijd welkom en mag je zijn wie je bent, want jij doet ertoe!

Voor een MDT-Reis staat 80 uur in 6 maanden tijd. Dat is gemiddeld zo’n 3,5 uur per week, maar jij besluit zelf hoe je de tijd indeelt. Na afloop krijg je een landelijk erkend certificaat, die je bijvoorbeeld aan je CV kan toevoegen. Ook krijg je nog een waardering van € 175,-. Want wij vinden het belangrijk dat persoonlijke ontwikkeling en het inzetten voor een ander beloond wordt.

 Meer info? Bel/app Danique of Marten.

Danique Voorthijzen

Contactpersoon MDT ’t Stationnetje
Tytsjerksteradiel

Mail: danique.voorthuijzen@kearn.nl
Tel: 06 288 038 48‬

Marten van der Wal

Contactpersoon MDT ’t Stationnetje
Achtkarspelen

Mail: marten.vanderwal@kearn.nl
Tel: 06 158 33 510‬