Ga naar de inhoud

Soldaat Van Oranje

Donderdag 4 november zijn wij met een groep jongeren naar de musical Soldaat van Oranje geweest. Op de heenweg hebben we een gezellige rit gehad en hebben we lekker met elkaar gegeten.
Toen we aankwamen zijn we naar binnen gegaan en kregen een mooie plek in het midden van de zaal, waardoor alles goed te zien was. De voorstelling was spectaculair en geweldig om te zien.

Ze lieten veel oude foto’s laten zien tijdens de voorstelling, dat was erg mooi. De acteurs waren erg enthousiast en brachten het verhaal echt over op ons. We werden helemaal meegenomen in het verhaal. Er was een nagebouwde zee met strand, schoten die net echt waren en er werden echte voertuigen gebruikt tijdens de voorstelling. We hebben onze ogen uitgekeken en waren erg onder de indruk van alles wat we hebben gezien! Het navertellen van de voorstelling is best lastig omdat het zo uitgebreid en bijzonder was, het was heel indrukwekkend. We kijken terug op een prachtige avond, het is een echte herinnering voor het leven. We kunnen het iedereen aanraden om deze musical te bezoeken. We willen iedereen bedanken voor deze toffe avond en onvergetelijke avond!

Geschreven door Rick en Mirthe. 

Geef een reactie